LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Skal du have et nyt tag i huset?

Anna oktober 19, 2015

At lægge nyt tag er et stort projekt

At skifte taget ud i huset er et stort projekt. Det kræver at man har de rette materialer, samt at man kan finde en professionel håndværker, som har stor erfaring med at skifte taget ud. Derudover kan det være, at man får brug for en arkitekt, hvis man gerne vil skifte type eller farve på taget. Man skal derfor igennem mange overvejelser, inden man skifter taget ud. Når man har fundet en professionel håndværker som kan udføre opgaven, samt har klargjort det med arkitekten, hvordan taget skal se ud, skal man vælge hvilken type tag man vil have.

Vælg ståltag til huset

Hvis man går rundt og overvejer hvilken type tag man skal have lagt på huset, kan et ståltag med fordel anbefales. Flere og flere danskere er begyndt at anvende ståltag genne de sidste 10 år. Der er flere fordele i at vælge ståltag frem for andre typer tag. For det første er ståltag en af de billigste løsningen inden for tag, som man kan vælge. Årsagen til at prisen på ståltag er billig, er at ståltagplader er meget lette, nemme og hurtige at arbejde med. Nogle gange kan man endda direkte lægge ståltagpladerne på det eksisterende tag, som kan dermed fungere som et undertag til ståltaget. Man sparer penge ved at lægge ståltag idet at arbejds- og oplægningstid er hurtigere.

Decra tag eller metrotile tag?

Man kan vælge mellem decra tag eller metrotile tag, når man vælger at lægge ståltag. Kvaliteten er i top ved begge typer af ståltag, og begge fåes i forskellige farver og varianter. Man kan læse mere om de forskellige typer af ståltag på http://www.sorensvaerke.dk/nyt-tag/staaltag, hvis man skulle være usikker på, hvilken type man skal vælge. Læs mere om de forskellige typer via linket eller få et tilbud på nyt ståltag her.

Næste artikel