LOADING

Type to search

Ferie og lejligheder

Slettestrand

Anna juli 24, 2019

Ferie ved Vesterhavet er noget der dur, og det er uanset, om det er sommerferien eller efterårsferien, der skal afholdes. Med sin vilde natur, de åbne vider og de milde jyske folk, er der lagt i ovnen til en ferie i hyggens tegn, når turen går det brusende hav i det aller vestligste og nordvestligste af Danmark.

Feriecenter Jylland og Feriecenter Nordjylland tilbyder ferieoplevelser ved Slette Strand. Selvom vi næsten lige har sagt farvel til sommerferien, varer det ikke mere end et par måneder, før mange igen kan sige goddag til ferie nemlig efterårsferien. Er man til en mere aktiv ferie, så er Slettestrand stedet, man bør besøge. Her tilbyder man de besøgende en ferie, hvor samvær og aktiviteter blandt andet ved Vesterhavet er en del af ferien. Hvad med en sanketur, eller et mountainbikekursus? Skal det være lidt mindre actionfyldt, kan man også tage en tur i hestevogn, eller komme på trækketure med en af de søde rolige heste og tage på opdagelse i den omkringliggende natur.

For dem som er mere til wellness, vil der i løbet af ugen også blive arrangeret saunagus og endelig er der rig mulighed for at få rørt sig, idet der er fri adgang til træningsfaciliteter i motionsrummet, bordtennis, varmtvandsbassin med mere.

Feriecenter Jylland sætter også en ære i at servere lækker mad for sine gæster. Når man besøger Slettestrand, er det således hjemmelavet mad, man kan forkæle maven med, og derudover er menuen sørme også bæredygtig. Her bruger man lokale råvarer, og lader sig inspirere af den smukke natur, som man finder i og omkring Vesterhavet.

Er man mere til selv at stå for sin egen madlavning, er dette bestemt også muligt. Slettestrand tilbyder nemlig også ophold for de af sine gæster, som hellere vil lave sin egen mad og måske spise i restauranten et par gange, imens man er der.