Smukke håndlavede special møbler fra Sadadesign.dk

Jeg tror det er en livsstil, når man taler om håndlavede special møbler – ens hjem fortæller ofte rigtig meget om hvem man er, ud fra hvordan man har indrettet sig og ud fra de møbler man har i sit hjem. Jeg selv hælder meget til håndlavede dansk producerede møbler – på den måde støtter jeg det danske marked og de iværksættere der kommer med noget unikt og smukt, som jeg gerne vil have i mit hjem. Det var da jeg stod for at skulle have et nyt spise bord, at jeg fik anbefalet sadadesign.dk hvis jeg ville have noget unikt. Min veninde der ligesom mig, også interesserer sig eller har en livsstil som mig – havde nemlig lige købt en af deres sofaborde, som jeg godt kunne lide. Så jeg gik ind på deres hjemmeside sadadesign.dk

Sadadesign.dk og spiseborde

Jeg var på udkig efter et rundt spisebord, for her kunne man sidde flere omkring bordet, uden at komme i klemme med benene. Jeg må indrømme, at min veninde havde ret med at sadadesign havde nogle virkelige smukke borde og noget man ikke lige ser hver dag. Jeg forelskede mig straks i et hvor strukturen i bordet var lidt rustik og mørkere end de andre – så jeg kontaktede virksomheden, og forhørte mig om bordet også kunne laves i rund udgivelse. Da bordene er håndlavet, kunne jeg få mit bord stort set som jeg ville have det, jeg skulle bare sige hvad det var jeg ønskede. Bordet blev bestilt, og trods det var håndlavet kom det hurtigt hjem.