LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Solsejl, markiser og gardiner til campingvognen

Anna februar 28, 2015

Når man skal ud og købe campingvogn, så er det en god idé at tage stilling til, hvilke gardiner man gerne vil have i sin campingvogn. Det er en god idé at købe sig nogle gardiner som mørklægger campingvognen, da den oftest bruges om sommeren, hvor der er meget lys døgnet rundt. Man skal tage stilling til, hvorvidt man vil have nogle rullegardiner eller om man vil have nogle stofgardiner. Rullegardiner koster ofte lidt mere, men er også de bedste til at mørklægge en campingvogn.

Solsejl til sommerferien

Når man er på camping i sommerferien, så kan det være en god idé at have et solsejl med, som man enten kan sætte op foran campingvognen eller som man kan tage med ned til stranden. Med et solsejl kan man altid skaffe sig en skyggeplads. Når man befinder sig ude i solen om sommeren, så er det en god idé at man sørger for, at man har noget skyggeplads, sådan at man ikke bliver solbrændte eller får hedeslag. Har man børn, så er det specielt vigtigt, at man sørger for at de kan komme i skyggen og sådan at de ikke får solstik.

En kølig campingvogn

Når man er ude og kigge på campingvogn eller overvejer at købe en, så kan det være en god idé at overveje om man vil købe markiser til sin campingvogn. Markiser kan monteres udenpå campingvognens sider og søger for at man både kan sidde i skygge og i tørvejr, hvis det skulle regne. Markisen sikrer også at der er køligt indeni campingvognen selvom der er fuld solskin udenfor. I løbet af en dag kan en campingvogn blive meget opvarmet, men en markise og nogle gardiner sikrer at der er forholdsvis køligt i campingvognen løbet af dagen. En kølig campingvogn er en rigtig behagelig ting, når man befinder sig i sommersolen uanset om man er i udlandet eller hjemme i sommervarmen i Danmark.

Forrige artikel