LOADING

Type to search

Boligindretning

Spændende plakatkunst fra Rikke Darling

Anna juli 12, 2019


Er du til abstrakte plakater med kunst?

Kunst på væggene er lækkert og noget alle bør unde sig selv. Det er personligt, man kan blive i godt humør af at kigge på det, og finde ro indeni. Kunst rører os. En dygtig kunstmaler kan formå at skabe universer man kan fordybe sig i, og former og farver som kan forskønne et rum.

Kunst kan så til gengæld være for bekostelig en investering for mange, så hvis du søger andre muligheder end lige netop malerier, kan du prøve at kigge på plakatkunst. Mange kunstnere fremstiller moderne kunstplakater, som er en billigere løsning frem for dyr kunst på lærreder. Plakatkunst er trendy og oppe i tiden, og er benyttet af både private, virksomheder, hotelbranchen m.m.

Gammel tradition

Plakatkunst er en gammel tradition, og gennem tiden har abstrakte plakate været meget populære. Det er en måde hvorpå alle mennesker kan få råd til smuk kunst, for en plakat koster ofte kun en brøkdel af et originalt maleri på lærred. Derfor vælger mange kunstnere også at trykke plakater af deres kunstværker.

Rikke Darlings kunst

Rikke Darling er en kunstner fra København, som laver spændende kunst. I hendes shop tilbyder hun udvalgte abstrakte kunstværker som plakattryk. Alle plakater er designet, så de både kan vendes lodret og vandret. Det gør det nemmere at få dem til at passe ind i indretningen. Kig forbi og se de smukke Abstrakte plakater fra Rikke Darling i galleriet.

Indramning

Når du indrammer en plakat, er der mange muligheder. Rammen er utrolig vigtig da den danner bro mellem kunsten og indretningen Derfor er det selvfølgelig vigtigt at den ramme du vælger, passe til din øvrige indretning. De fleste kunstplakater vil være særligt flotte i en sort ramme, eller måske træ. Hvide rammer er også rigtig smukt og meget moderne. Det giver et lysere og lettere udtryk, specielt til kunstmotiver med hvid baggrund.