LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Styrk dit barns evner med en Sansegynge

Anna maj 17, 2016

Stor fokus på at udvikle sit barns evner

Mange forældre har stor fokus på at deres barn i en tidlig alder får udvikle så mange kompetencer som muligt. Allerede fra helt lille kan man ved leg finde produkter som kan være med til at styrke ens barns balanceevne samt evnen til at koordinere. Evner som balance og evnen til at kunne koordinere er noget som kan være vigtigt for ens barns evne til at lære og koncentrere sig. Hos sansegynge.dk finder man blandt andet den kendte originale Sansegynge som er et produkt der er udviklet til leg men som er med til at styrke børns evner til koordinering og balance. Se mere omkring hvad en babygynge kan gøre på sansegynge.dk.

Hvad er en Sansegynge?

Der findes mange forskellige sansegynger. En Sansegynge er som udgangspunkt en rund cirkel som bliver holdt af fire snore. En Sansegynge findes i mange forskellige former og der er også mulighed for at få dem med kanter. Disse kendes bedre som en babygynge. En babygynge kan være med til at udvikle ens barns balanceevner fra en tidlig alder.

En sansegynge skal være leg

Det er vigtigt at et barn synes det er sjovt at bruge en Sansegynge for ellers vil ens barn hurtigt finde den kedelig. Derfor har sansegynge.dk videreudviklet på den originale sansegynge.dk ved at man nu kan tilføje et “telt” til ens Sansegynge som derved skal skabe nye muligheder ved sansegyngen. Både en babygynge og en Sansegynge kan bruges af institutioner som børnehaver og vuggestuer hvor børnene kan have stor glæde af dem hver dag.

Om sansegynge.dk

Sansegynge.dk er en dansk virksomhed som har stor fokus på kvalitet og praktisk funktionalitet. Alle produkterne fra sansegynge.dk er udviklet og produceret i Danmark og dette garantere kunderne top kvalitet og godt håndværk.