LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Teambuilding – en investering ind i virksomheden

Anna oktober 13, 2015

Trivsel og godt arbejdsmiljø er vejen til en succesfuld virksomhed

Hvis man ønsker at drive en succesfuld virksomhed, skal man have for øje, at virksomhedens medarbejdere er vejen dertil. Det er når medarbejderne oplever trivsel og godt arbejdsmiljø, at de producerer det optimale, og bliver i virksomheden mange år frem. Det er derfor vigtigt, at man som leder af virksomheden forstår at kunne fremme det gode arbejdsmiljø. Det handler i vid udstrækning om, at få skabt en fællesskabsfølelse og et ejerskab blandt medarbejderne. Det kan man gøre på mange forskellige måder – en af de mest effektive måder er at afholde et firmaevent af en art.

Intet skaber sammenhold og tillid som fælles oplevelser

Fælles oplevelser er vejen til at bygge relationer mellem mennesker. Når vi har en fælles referenceramme og indgår i de samme sociale kontekster, har vi pludselig noget at tale om, som ikke bare er høflighedsfraser og overfladiske spørgsmål. Vi lærer hinanden at kende, og kommer tættere på hinanden. Og det er i sidste ende med til at skabe det gode arbejdsmiljø. En oplevelse der netop skaber fællesskabsfølelsen er teambuilding. sangindspilning Sådanne events fås i et hav af forskellige afskygninger. Det kan foregå indendørs, udendørs, være over flere dage eller blot en enkelt eftermiddag, det kan være fysisk krævende eller afslappende. Uanset hvordan eventet er planlagt er formålet det samme; gennem en fælles oplevelse med samarbejdsøvelser at skabe et bedre sammenhold medarbejderne imellem.

Se virksomheden vokse

Langt de fleste der afholder et firmaarrangement af en sådan art, vil opleve, at den efterfølgende periode vil være præget af godt humør, en god atmosfære og som resultat deraf, også et mere effektivt stykke arbejde. Så få sat arrangementet op: indspil en sang, lav en film – kun fantasien sætter grænser. stomp indspilning

Forrige artikel
Næste artikel