LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Træn dine medarbejdere

Anna juli 28, 2015

Hvis man vil have succes med sin virksomhed, er det vigtigt at man har gode og effektive medarbejdere. Man kan ikke løfte virksomheden alene. Man er nødt til at gøre det i fællesskab. Der er derfor en del faktorer, som kan have indflydelse på, hvor succesfuldt en virksomhed opererer. En af de vigtige faktorer er selve medarbejderne. Medarbejderne skal være tilfredse og glade for arbejdspladsen, for så yder de også mere. Men det er ikke nok med at være glad for det sted man arbejder. Man er også nødt til at tilbyde udvikling til sine medarbejdere. De skal hele tiden være opdaterede, for at kunne være med til at få virksomheden til at vokse. Medarbejderne skal hele tiden trænes, for at kunne blive bedre.

Opnå værdi via Six sagma value

Det er også vigtigt at man er opdateret, når det gælder projektledelse. Man skal kunne planlægge, og lede teamet mod målet, hvis man vil have effektiv projektledelse. Derfor er det vigtigt, at man er opdateret på nye metoder. Six sagma er en ny metode, når det gælder projektledelse. Six sagma value fokuserer på at man som virksomhed er konkurrencedygtig og opnår en indtjening. Med Six sagma value er målet at reducere variationer til gavn for kundeværdi, indtjening, arbejdsglæde og -klima. Med Six sagma er målet forbedre arbejdsprocesser, og udvikle kompetencer af sine medarbejdere.

Sæt pris på medarbejderne

Det er vigtigt, at man ser en værdi i ens medarbejdere. Hvis man investerer i sine medarbejdere, så vil man få meget mere igen. Det vil skabe succes for virksomheden, fordi man i fællesskab arbejder sammen mod et mål. Derfor er det vigtigt, at man træner ens kompetencer, så man får ny viden hele tiden, og derfor kan arbejde mere effektivt. six sigma er en af de metoder, som kan være med til at træne medarbejderne og dermed løfte virksomheden.
Forrige artikel