Trinbræt til bil

Når jeg hører ordet trinbræt, så tænker jeg på store lastbiler og ikke lige biler eller varevogne, men det findes der altså. Så er der de fingernemme mænd, der selv kan skifte sådanne ting, og i det hele taget ordne alle reparationerne selv på deres bil, og så er der os andre, der ikke kan finde ud af en dyt hvad biler angår – lidt uretfærdigt, men hvad, så kan jeg så meget andet som disse mænd ikke kan. Hvad får en til at skifte sit trinbræt ud på bilen, jeg ser en pil rådden bil foran mig, når jeg hører at en sådan må skiftes. Måske er det også bare for et syn skyld og ikke fordi det er gået i stykker.

Trinbræt-sidebars

Det kender vi fleste, bilen skal plejes og passes, og det at få skiftet sit trinbræt til varevogn, er også vedligeholdelse af sin bil. Måske er det mere virksomheder end private der får skiftet et trinbræt, hvem ved. Nogle kalder det også sidebars, det er vel bare det engelske ord for trinbræt. Jeg elsker at komme ind i en bil der er velholdt, og dufter ren, og mon ikke at autopleje.nu kan hjælpe mig, hvis jeg en dag skulle gå hen og blive sådan en der passer og plejer sin bil. Jeg har lige fået en ny bil, og jeg vil da gerne have at den ser pæn ud rigtig længe. Det er jo heller ikke kun udseendet der er vigtigt, den må jo også gerne holde i mange år.