LOADING

Type to search

Sport og friluftsliv

Undgå forstyrrelser ved at lyddæmpe dit rum

Anna november 24, 2015

Flytter man fra udkantsdanmark til en storby eller fra forstaden indtil midtbyen vil man hurtigt opdage at der ikke findes den samme ro længere. Man kan hurtigt blive distraheret af larmen udenfor, hvis man sidder på kontoret, universitetet eller bare hygger med familien der hjemme. Man vil opdage at der findes støj overalt omkring en, og at støjdæmpning hurtigt kommer op på To-Do listen over ting man skal have ordnet for at være mere produktiv og samtidigt få mere ro i sindet. Ofte vil larmen være så generende at det bliver umuligt at koncentrere sig om sit arbejde og produktivitets niveauet vil derfor falde.

Dæmpning af støj kan være nødvendigt

Ikke nok med at støj kan være distraherende, så anses støj i nogle områder også for at være sundhedsskadeligt. Dæmpning af støj kan derfor være en nødvendighed for at undgå gener som træthed, stress, hovedpine, søvnproblemer og forøget blodtryk, som er de mest kendte bivirkninger på støj.

Støjdæmpning med billeder

Men støj kommer ikke kun fra storbyer og trafikerede områder. Man behøver derfor ikke, at befinde sig i et trafikeret område for at være generet af støj. Sidder man til møde på kontoret og medarbejderne i det andet rum larmer lidt for meget kan man bliver forstyrret og miste fokus. Arbejder man på komputeren, og den larmer lidt for meget kan man blive forstyrret og ikke udføre sine opgaver på bedst tænkelige måde. Ofte vil man ty til en form for lyddæmpning og måske kigge på at investerere i nye vinduer eller mere isolering. Støjdæmpning behøver dog ikke at være kompliceret, og der findes faktisk måder hvorpå man kan lyddæmpe sit arbejdsrum på en smuk måde. støjdæmpning med billeder giver dig muligheden for at suge meget af lyden, som generer en, væk og derved lyddæmpe sit rum. Disse lærredsbilleder gør lyddæmpning både smukkere og billigere!

Forrige artikel
Næste artikel